I barngymnastiken bygger vi på lek och rörelseglädje. I gymnastiken byggs barnens fysiska självkänsla som i sin tur bygger upp deras psykiska självkänsla. Barn som tidigt börjar med gymnastik och får träna dessa färdigheter får en starkare självkänsla och de blir bättre på idrott överlag. Vi tränar på de 12 grundmotoriska färdigheterna: hoppa, springa, gå, klättra, hänga, krypa, åla, kasta, fånga, stödja, balansera och rulla.

På väg mot en fantastisk framtid. Barngymnastik förbereder hela människan.

Barngymnastiken deltar barnet själv i, som förälder förväntas du lämna och hämta barnet för träningen. Du är självklart välkommen att titta och följa barnen även om vi uppmuntrar till självständighet. Kanske vill du vara med de första gångerna och se till att barnet får skapa en trygghet i gruppen. I Familjegymnastiken deltar du tillsammans med ditt barn. Du förväntas aktivt hjälpa till i gymnastiken och de olika momenten.

Vi har många olika grupper att välja på och startar nya grupper när antalet deltagare medger och behovet finns. Kontakta oss på kansliet om du inte hittar en lämplig grupp själv. Vi grupperar barnen efter både färdighet och ålder. Även kamrater kan vara viktiga parametrar i att välja grupp så se dig inte blind på årtalen nedan som fungerar som vägledning.

Du som vuxen kan anmäla dig som tränare för våra grupper. Vi förser dig med utbildning och kunskap, dessutom ersätter vi dig för din tid och du får möjlighet till förtur för ditt barn och reducerad deltagaravgift! En klassisk så kallad win-win!

Här kan du se en sammanställning av de grupper och tider som vi kan erbjuda i dagsläget.

Är du sugen på att börja hos oss? Maila kansli@gfwermdo.se