Carolina Zetterlund Hoffstad, Melinda Fredriksson, Jonas Forsberg

Carolina Zetterlund Hoffstad Kanslist & Tränare

Jag började på gymnastik när jag var ca 3 år och blev tränare vid 12 års ålder. Slutade träna själv när jag var 15 år men var kvar som tränare och fastnade för det redan från början. Jag ser fram emot att utveckla den nya föreningen tillsammans med de andra anställda och att se alla ledare och gymnasters glädje och utveckling.

carolina.zetterlund.hoffstad@gfwermdo.se

Jonas Forsberg Tränare

Började när jag var 8 tränade i 7 år, tog ett uppehåll i 3 eller 4 år och varit ledare sen 2009. Tycker det är väldigt roligt med gymnastik såklart, brinner för ögonblicket när gymnaster lär sig något nytt för första gången och blir stolt tillsammans med dem. Vill lära ut gymnastik till alla åldrar och alla nivåer men drömmen är såklart att ha ett lag på SM någon gång.

jonas.forsberg@gfwermdo.se

Melinda Fredriksson Tränare & Kanslist

Jag började på gymnastik när jag var 3 år och började som tränare vid 12 års ålder. 2015 fick jag avsluta min karriär som aktiv gymnast pga av skada men fortsatte som tränare. Gymnastiken har alltid varit en stor del av mitt liv och jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor, tränare och gymnaster utveckla föreningen tillsammans. 

melinda.fredriksson@gfwermdo.se