Jonas Forsberg Tränare

Började när jag var 8 tränade i 7 år, tog ett uppehåll i 3 eller 4 år och varit ledare sen 2009. Tycker det är väldigt roligt med gymnastik såklart, brinner för ögonblicket när gymnaster lär sig något nytt för första gången och blir stolt tillsammans med dem. Vill lära ut gymnastik till alla åldrar och alla nivåer men drömmen är såklart att ha ett lag på SM någon gång.

jonas.forsberg@gfwermdo.se

Alma Dahl Kanslist och tränare

Som 8-åring hängde jag på en kompis på gamla GK Värmdös sommarläger och fastnade direkt för gymnastiken! Slutade sedan som 15-åring men hade redan då varit tränare i fyra år för tjejer födda 2008 och tyckte fortfarande det var superroligt. Jag har än idag kvar ungefär samma gäng gymnaster som jag har haft i 10 år samt att jag har fått fler härliga grupper på vägen. Det bästa jag vet är att se gymnasterna lyckas med den där övningen de har kämpat med extra länge samt att se när gymnasterna peppar varandra lite extra i hallen på träningar, läger och tävlingar.

Nu ser jag så mycket fram emot att vara med och utveckla vår förening framåt!

alma.dahl@gfwermdo.se

Pontus Gustafsson Sportchef

Jag är uppvuxen och började med truppgymnastik i Norrtälje. I tonåren ville jag göra en satsning på gymnastiken och valde att ansluta mig till Brommagymnasterna. Pendlingen var en utmaning som på senare tid även fick mig att flytta till Stockholm. Jag kan idag se tillbaka på min elitsatsning och vara stolt. Det resulterade i bland annat SM-guld, NM-guld & EM-guld. Med 15 års erfarenhet av att ha varit gymnast själv, vill jag nu dela med mig av min egen erfarenhet och kunskap.

Jag har även studerat till lärare på Stockholms universitet och Gymnastik och idrottshögskolan. Med en pedagogisk utbildning i bagaget hoppas jag kunna implementera en inkluderande träningskultur med träningsmotiverade individer från våra allra minsta-65+. Mina ambitioner har alltid varit; höga förväntningar på ledare, och gymnaster kommer att ge höga resultat, där fokus är på våra ledord glädje, gemenskap och utveckling. Det ska bli spännande, utmanande och lärorikt att få vara med i utvecklingen av GFW.

pontus.gustafsson@gfwermdo.se