God jul och Gott nytt år!

Hej alla aktiva, ledare och föräldrar!

Vi anställda vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till er alla för ert fantastiska engagemang och hårda arbete under denna framgångsrika termin. Att vi har så många eldsjälar som förgyller vår verksamhet har varit nyckeln till vår gemensamma framgång och tillväxt. 

Tillsammans har vi skapat en inspirerande och stöttande miljö för våra gymnaster. Det gläder mig att se en fortsatt ökad tillväxt i våra barngrupper, vilket är ett tydligt tecken på att vi tillsammans bygger något extraordinärt. 

Era insatser som aktiva, ledare och föräldrar är ovärderliga, och det är tydligt att varje individ spelar en betydelsefull roll i vår gemenskap. 

Genom ert engagemang har vi inte bara uppnått framgång, utan vi har också skapat minnen och erfarenheter som kommer att gynna vår förening över tid. Låt oss fortsätta detta arbete som bara har börjat! 

Tack för att ni gör skillnad och för att ni vill vara en del av denna förening! 

Vi tackar Alma Dahl, vår kanslist och tränare för dessa år hon varit med och bidragit till denna förening, dina erfarenheter har varit ovärderliga. Just nu håller vi på med rekrytering av en ny kanslist. Är du intresserad eller vet någon som är, maila Pontus.Gustafsson@gfwermdo.se

Alma hälsar: 

”Jag vill ge ett stort tack till framförallt alla mina fantastiska gymnaster i UT1, JT1, UTM, FT4, MT1 och TT1 för denna tid. Jag är så glad över att ha fått vara tränare i dessa 10 år och även som gymnast i Värmdö. Det har varit så kul att få en större inblick i hur alla våra grupper arbetar under dessa 8 månader som anställd. En stor eloge till alla gymnaster, ledare, styrelsemedlemmar, föräldrar och till Pontus och Jonas för ert fantastiska jobb för GF Wermdö. Tack för förtroendet och tack för denna tid!”

Njut av ledigheten och glöm inte att hålla igång (på valfritt sätt!). Själv ska jag uppåt i landet för att åka skidor. Vi ses utvilade och redo för en ny termin, God jul och gott nytt år. 

Ett axplock av våra framgångar under HT23

  • Riksfemman: UTmix Guld! UT3 debuterar på rikstävling och ger föreningen större representation nationellt 
  • Rikstvåan: JTmix fjärdeplats mot hård konkurrens 
  • Riksfyran: Två lag i final! UT2 Brons!  JT1 på en fjärdeplats.
  • Rikstrean: UT1 5:e plats i final.
  • Junior SM. JTmix tar brons i mixed! Andra gången föreningen ställer upp på ett SM sedan vi startades. 

Terminsstart

V. 2- Tävlingsgrupper startar. 

V. 3-  Träningsgrupper startar. 

(mer info får ni av ansvarig huvudtränare)

Med vänliga hälsningar 

Anställda genom Pontus Gustafsson, Sportchef GF Wermdö.