Anmälan och terminsstart till VT24

Det börjar närma sig ett avslut på HT23 och därefter tar vi ett kort juluppehåll. Alla befintliga gymnaster i våra barn- och träningsgrupper behöver anmäla sig på nytt till VT24 och anmälan öppnar V.47. Kort därefter, V. 50, öppnar anmälan för nya medlemmar att söka till vår förening. Vi kommer att starta upp 2 stycken nya träningsgrupper och flertal nya barngrupper.

Vill du börja i en tävlingsgrupp? Maila kansli@gfwermdo.se

Vill du börja i en tränings- eller barngrupp? Tryck på den blåa knappen nedan för att komma till vår bokningssida – där kan du anmäla dig till samtliga träningsgrupper (TT) , barngrupper (2021-2018) samt nystartade tävlingsgrupperna MT4 och MT5 (2016-2017).

Se vårt grupputbud samt respektive träningstider nedan:

Tävlingsgrupper startar V.2.

Tränings-och barngrupper startar V.3.

VT24 slutar för samtliga V.23.

Välkommen på en avslutande Juluppvisning 17 december i Ösbyhallen, tack för den här terminen!

Vid frågor maila Kansli@gfwermdo.se alt. Pontus.gustafsson@gfwermdo.se