Vi söker just nu flera nya medarbetare!

GF Wermdo är en gymnastikförening med ca 1000 medlemmar mellan 4-80 år, majoriteten är barn och unga. Vi har ett kansli som är beläget vid Hemmesta på Värmdö, i samma hus som flera andra idrottsföreningar. Vi är ca 140 aktiva ideella ledare. 

GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING ÄR VÅRA LEDORD 

Ett inkluderande värdegrundsarbete utgår från att vi ska göra plats för att alla ska kunna vara aktiva eller arbeta inom föreningen, oavsett funktion, uttryck eller utseende och oavsett om alla redan finns representerade. 

Vi tror inte att vårt värdegrundsarbete någonsin är slutfört. Det är ingen kurs som kan genomföras en gång per termin utan det är ett ständigt arbete som skall genomsyra all verksamhet och kommer aldrig att vara färdigutvecklad. Vår organisation är en levande organism som ständigt lär sig och utvecklas. 

Du kan läsa mer om våra värdeord GlädjeGemenskap och Utveckling på vår hemsida. 

Från den första kullerbyttan ända till EM är vi ett lag, sida vid sida och inkluderande. Med stor glädje och under kunnigt ledarskap formar vi hela människan tillsammans. 

Tjänster under rekrytering

Föreningskoordinator – Gymnastikfören Wermdö – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Barngruppsansvarig Tränare – Gymnastikfören Wermdö – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Sportchef – Gymnastikfören Wermdö – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Ansökan och frågor

Skriftlig ansökan via e-post i PDF eller Word-format till rekrytering@gfwermdo.se, märk ärenderaden med tjänsten du söker. Rekrytering sker löpande med ambitionen att tillträda tjänsten snarast för rätt person.

Välkommen till familjen