Gymnastiktränare med specialintresse för fristående sökes 

Till vår förening söker vi nu en person som kan fungera som föreningens ledares mentor och inspiratör. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar en stor del av din tid. Du arbetar tillsammans med din kollega som mentor och inspiratör för föreningens ledare. Genom att hålla utbildningar, göra besök i grupper och vara bollplank inför tävling ger du stöd till nya och mer rutinerade ledare. Arrangemang av läger, tävlingar och uppvisningar ingår i tjänsten, självklart har du tränarkollega och kansli som kan vara behjälpliga men du kommer ha huvudansvaret för planeringen. 

GF Wermdo är en gymnastikförening med ca 1000 medlemmar mellan 4-80 år, majoriteten är barn och unga. Vi har ett kansli som är beläget vid Hemmesta på Värmdö, i samma hus som flera andra idrottsföreningar. Vi är ca 140 aktiva ideella ledare.

GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING ÄR VÅRA LEDORD 

Ett inkluderande värdegrundsarbete utgår från att vi ska göra plats för att alla ska kunna vara aktiva eller arbeta inom föreningen, oavsett funktion, uttryck eller utseende och oavsett om alla redan finns representerade. 

Vi tror inte att vårt värdegrundsarbete någonsin är slutfört. Det är ingen kurs som kan genomföras en gång per termin utan det är ett ständigt arbete som skall genomsyra all verksamhet och kommer aldrig att vara färdigutvecklad. Vår organisation är en levande organism som ständigt lär sig och utvecklas. 

Du kan läsa mer om våra värdeord GlädjeGemenskap och Utveckling på vår hemsida. 

Från den första kullerbyttan ända till EM är vi ett lag, sida vid sida och inkluderande. Med stor glädje och under kunnigt ledarskap formar vi hela människan tillsammans. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara styrelsen och föreningens ansikte utåt både inom föreningen samt externt. Du kommer även att ha daglig kontakt med ledare och föräldrar. 

I tjänsten ingår att handleda ledare från barngymnastik till tävlingsgrupp i ledarskap och gymnastik. Vi har en övningsbank samt färdiga träningsupplägg för barngrupper som du kommer ansvara för att hålla uppdaterade.  

Ett extra ansvar för fristående utveckling, barngymnastik och röd tråd ingår i tjänsten. 

Utbildning/Erfarenhet

Tjänstens omfattning heltid, där delar av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger.  Du har relevant utbildning för arbetsuppgifterna. Du har datorvana och vi ser gärna att du är förtrogen med SportAdmin. 

Fast lön efter överenskommelse.  Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska. Det är fördelaktigt om du har tillgång till egen bil och har körkort.

Som person är du noggrann och serviceinriktad samt har förmåga att hålla många bollar i luften. Vi tror att du motiveras av att arbeta självständigt i en organisation där dina arbetsinsatser gör tydlig skillnad. Tjänsten innebär mycket kontakter, både interna och externa, varför vi förutsätter att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa en god stämning i en förening där vi jobbar för att vi trivs och har roligt. 

Ansökan och frågor

Skriftlig ansökan via e-post i PDF eller Word-format till rekrytering22@gfwermdo.se, märk ärenderaden med “Gymnastiktränare”. Rekrytering sker löpande med ambitionen att tillträda tjänsten under slutet av Augusti. Frågor kring tjänsten kan skickas till styrelsen@gfwermdo.se

Välkommen till familjen.